måndag 23 mars 2009

busy, busy, busy

Ja, nu måste man följa lille-mannen precis överallt för nu ska han ställa sig upp mot allt som det bara går att ställa sig upp mot och gärna få tag på saker som går att nå. Han är fortfarande inte helt stabil varför man känner att man bör vara nära hela tiden. Vi ligger verkligen efter med att barnsäkra hemmet, måste ta itu med det också asap.
Joo, nyt sit tarvii seurata pikkumiesta kun hai laivaa kun se sitten nousee kaikkea mahdollista vastaan seisomaan ja repii alas kamat mihin yltää. Se ei ole vielä ihan tasapainon kanssa sinut jotenka sitä haluu sitten tosissaan seurata läheltä ettei sattuis pahasti. Me ollaan sitten kovasti jäljessä kodin lapsiturvalliseksi tekemisessä eli pitäs sekin suorittaa asap.

...Givetvis halkade hans grepp precis så han slog i överläppen och nu är den svullen, typiskt...

...No niin, tietyti sen ote lipsahti justiinsa ja löi ylähuulensa ja nyt se on turvoksissa, tyypillistä...

3 kommentarer:

  1. Voi toista. :( Toivottavasti ei pahasti sattunut? Eipä voi sanoa, kun että tekevälle sattuu. Kauhia kiire pikkumiehellä on. Saas nähdä lähteekö tätiänsä aikaisemmin kävelemään. :D

    SvaraRadera
  2. No, eipä kai tosi pahasti, mutta kyllä se turvonnut on ja punainen ihan siitä keskeltä (kun osu päydänjalan kulmaan). Vähän huono ajoitus kun se on muutenkin ollut vähän kiukkunen kun taitaa olla hampaita tulossa alaleukaan (vähän alkais nimittäin näyttää siltä ja se kuolaa sairaasti).

    SvaraRadera
  3. Ootas vaan kun se rupeaa kiipeilemään... Kummallisen kestäviä olentoja nämä pienet.

    SvaraRadera