torsdag 2 april 2009

öppna förskolan hurra! -Avoin esikoulu jippii!

Idag var vi för första gången på öppna dagiset och det var jätte roligt. Det var första gången med så mycket barn för Alfred. Det tog en stund för honom att vänja sig men efter ca. fem minuters fundering kom sakta igång. Undrar vad han tänkte när en fartfylld liten kille på sin väg mot dörren stannade vid Alfred och passade på att smaka på hans läppar (det var väl en variant på tungkyss..) och var kanske inte helt nöjd med responsen eller ngt för A fick en liten klapp på kinden eller om det var stryk innan han fortsatte sin färd. Alfred stod kvar på alla fyra, ganska stelnad och tittade sedan på mig förundrad (kanske för att jag skrattade högt). Han fick köra dragkamp om en leksak eller två, taffsa på en tjej från föräldrargruppen och njuta av att vara barn bland andra barn. Jag tror att han tyckte att det var jätte roligt.

Tänään oltiin sitten eka kertaa avoimessa esikoulussa ja se oli tosi hauskaa. A oli ekaa kertaa niin monen lapsen ympäröimänä ja vapaasti liikuskelemassa. Sillä meni hetki totutella ympäristöön ja noin viiden minuutin tarkkailun jälkeen se lähti hitaasti liikkeelle. Mitähän se ajatteli kun eräs vauhdikas nuori miehenalku kontatessaan ovea kohti pysähtyi A:n kohdalla ja nuolaisi sen ylähuulta ja ei ehkä pitänyt A:n reaktiosta, kun ennen kuin jatkoi matkaansa huitaisi sitä kevyesti kämmenellä. A seisoi kontallaan hetken jähmettyneenä ja katsoi minuakin ihmetellen (ehkä siksi kun nauroin ääneen tapahtuneelle). Se sai sitten vetääköyttä lelusta jos toisestakin, kopeloida yhtä tyttöä vanhempainryhmästä ja ihan vaan nauttia lapsena olemisesta toisten lasten keskellä. Mä luulen, että sillä oli hauskaa.

2 kommentarer:

  1. Kivan kuuloinen päivä teillä ollut. Täällä tuota kutsutaan avoimeksi päiväkodiksi.:D Siitä se lähtee. Hali A:lle ja sulle, sekä terkut B:lle. =)

    SvaraRadera
  2. Ja tänään on pissitty taas pottaan ja kaksi kertaa kakattukin. :)

    SvaraRadera