måndag 6 april 2009

Kiss i pottan! -Pissit potassa!

Helgen tillbringades på landet på Värmdö. Det var skönt, jag lyckades hinna med att slipa och betsa (med en färgad bets - tjära så de blev ganska mörka :)) 6 stycken bänkskivor som vi ska ha ovanför några byråer (ja, 6 stycken). A hade en lite jobbig första natt där ute men sedan funkade det rätt bra. Just det han fick krypa omkring på marken för första gången också och smaka på första torkade blad (var inte gott... :)).

Idag köpte jag en liten Baby Björn potta och vi testade innan badet ikväll. Han fick först titta och känna på pottan och sedan fick han sätta sig i den. Han fick sitta där och känna efter och bekanta sig med pottan (det var roligt att trumma på den). När han sedan ville bort från pottan så fick han det men inte på en gång, vi försökte få honom att sitta kvar längre (vi ville få ett bättre kort på honom egentligen). När han sedan kom av pottan så visade sig att det är klart att han skulle upp, han hade ju kissat klart. Ja! Exakt! Det var lite kiss i pottan. Vilken jubel det blev och vi var så stolta. :)


Viikonloppu vietettiin mökillä Värmdössä. Oli mukavaa, ehdin jopa hioa ja petsata 6 kappaletta (värillisellä petsiöljyllä -terva, eli niistä tuli aika tummat), jotka sijoitetaan muutaman laatikoston päälle (niin, kuuden...). A:n eka yö mökillä oli hieman työläs, piti syöttää sitä klo 3 yöllä, mutta jatko menikin sitten ihan ok. Ai niin, se sai ekaa kertaa ryömiä maassa ja maistaa kuivunutta lehteä (ei ollut hyvää... :)).
Ostin tänään A:lle pienen Baby Björn potan ja testattiinkin sitä ennen kylpyä illalla. Hän sai ensiksi katsella ja tutkia sitä ja sitten laitettiin se istumaan potalle. Hän sai istua siinä ja tutkiskella ja tunnustella pottaa (rummuttelu oli kivaa). Kun hän sitten halusi pois potalta niin yritettiin, että se olisi istunut vielä hetken (kumiankalla houkutellen kun yritettiin saada siitä parempaa kuvaa), mutta ei onnistuttu vaan se poistui potalta. Kun se oli siirtynyt pois potalta niin olihan se selvää, että niin oli tehtävä, koska hän oli pissinyt valmiiksi. Niin justiin! Siellä oli pissat potan pohjalla. Riemu ja juhla, me olimme tosi ylpeitä.

3 kommentarer:

  1. Jei!!! Hienoa A!!!! Siitä se lähtee. =)

    SvaraRadera
  2. Ja tänään (lue eilen kun laitoin tämän kommentin väärän tekstin yhteyteen, mutta kyllä tänäänkin on onnistuttu) on pissitty taas pottaan ja kaksi kertaa kakattukin. :)

    SvaraRadera
  3. Hih, kunnes se päättää, että juokseminen ja muu puuha on paljon kivempaa. Minä kerroin ylpeänä äitinä 1v neuvolassa, että Sonja tekee pissat ja kakat pottaan. Tyyliin seuraavana päivänä se lakkasi käymästä potalla ja kesti ainakin yli puoli vuotta, ennen kuin suostui istumaan edes potalla ja nyt vasta tämän vuoden puolella sinne on tullut tavaraa... Aina niin kannustava isomummu sanoi kesällä, että hän ei ole kertaakaan nähnyt, että lasta laitetaan potalle, eihän se sillä tavalla opi koskaan siistiksi. Milläs laitat, kun se ei pysynyt siinä sekuntiakaan... Mummu saa aina tuntemaan, että olen epäonnistunut äitinä.

    SvaraRadera